“Samen naar grote hoogte, vanuit het dal van Valcrosa”

Kennen jullie dat? Het gevoel na een zoveelste “heisessie”? Het was best leuk, maar wat hebben we nu eigenlijk bereikt? En hoe gaan nu verder? Hadden we niet iets langer tijd met elkaar moeten hebben?

Vooral die laatste vraag, meer tijd samen nemen, vraagt om lef! Het lef om echt tijd met elkaar te besteden aan belangrijke onderwerpen. Argumenten als “we kunnen niet met het team een week uit de operatie” horen wij veel. Maar als jullie eenmaal ervaren hebben hoe het is om echt gefocust een langere periode te werken aan een onderwerp, dan…

Adhoc een paar uur of dagdelen met elkaar werken aan relevante onderwerpen is heel inefficiënt. Een groot deel van de tijd gaat verloren aan “op de zelfde pagina komen”. Doorlooptijden zijn lang. Echter in een week kan je tot geweldige resultaten komen! Maar dit vraagt wel om “strakke” regie en een duidelijk proces!

De UOVODORO InnoCation is een “special”. Het is dus een variant op de aloude heisessie, maar dan met veel extra beleving en zeer concrete tastbare resultaten.

Het is altijd een combinatie van leren, maar ook vooral doen, in een week echte tastbare resultaten neerzetten met jouw team. Daarnaast is er veel aandacht voor teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en dat in een zeer inspirerende setting. In Italië, samen 24/7 aan de slag met jullie vraagstuk en team!

Naast veel en hard werken is er ook tijd voor gezamenlijke inspirerende, in- en ontspannende activiteiten. Vandaar de term “InnoCation”, de combinatie van Innovation en Vacation. 

Deze special van UOVODORO leidt dus naar concrete, tastbare resultaten. Deze InnoCation, kan verschillende vertrekpunten en daarmee uitkomsten hebben. Op basis van jullie onderwerp of vraagstuk stellen we het programma en het team met experts samen. Die gaan zorgen voor de “strakke” regie en het proces dat leidt tot resultaat.


Deelnemer InnoCation:

We hebben met veel plezier & een hoop gelach, gewerkt, veel geleerd, gepraat & discussies gevoerd. De plek roept een sfeer op waar dat ook mogelijk wordt en dan ontstaan de mooiste verbindingen.

Voorbeelden invullingen van jullie InnoCation:

  • Van “probleem naar ideeën/oplossingsrichtingen”
  • Van “ideeën naar concept”
  • Van “concept naar tastbare oplossing”
  • Van “samenwerken naar een team”
  • Van “adhoc naar een innovatie eco-systeem”
  • “meerjaren (innovatie) strategie in een week”

Buiten de reis naar Italië, regelen wij alles, echt alles. Jullie verblijven bij B&B Valcrosa (meer info www.valcrosa.com). 

Meer weten? Neem contact op!