Een integrale aanpak vraagt om een team met breed inzicht (holistische blik) en diepgaande kennis op specifieke aspecten.+ Hugo Bakkenist

Oprichter van UOVODORO. Jarenlang ervaring met en in de wereld van “lean” innovatie. Motto; “Proberen is eenvoudiger dan voorspellen”. Holistische blik op de materie, specialist op de aspecten “Inzicht krijgen”, “Richting geven”, “Structuur” en ” de Mens”. “Linken”.

+ Joyce Oomen

Ruimschoots ervaring met het geven van workshops, consultancy, portfolio management, idee management, customer journey mapping, productontwikkeling, en productmanagement. Specialist op de aspecten “Structuur” en ” Tools en technieken”. “Linken”.

+ Peter Stooker

Ondersteunt ondernemingen en organisaties bij het ontwikkelen van innovatief vermogen resulterend in meer zicht, grip en resultaat uit innovatie. Specialist op de aspecten “Richting geven” en “Structuur”. “Linken”.

+ Ronald Jansen

Helpt ondernemingen een volgende stap te maken om te overleven in de digitale revolutie. Omzetten van ideeën naar verkoopbare producten en diensten. De echte innovatieve ondernemers spirit terug te krijgen in het bedrijf. Specialist op de aspecten “Richting geven” en “Structuur”. “Linken”.

+ Frans Tobi

Ruime ervaring met begeleiden van teams, met name binnen Defensie, op alle aspecten van teameffectiviteit en effectiviteit van leiderschap. Tevens ervaren personal coach, kernwoorden hierbij zijn zingeving, persoonlijk leiderschap, balans, humor en relativeringsvermogen. Specialist op de aspecten “Richting geven” en “de Mens”. “Linken”.

+ Rex Bierlaagh

Ruime ervaring op het gebied van ‘hands-on’ Innovatie Management, product -,  dienstontwikkeling en teams opbouwen door middel van o.a. Design Thinking. Passie voor creatief denken. Eén idee, is geen idee, en hoe raarder het idee hoe meer kans op succes. Specialist op de aspecten “Inzicht krijgen”, “Tools & Technieken” en “de Mens”. “Linken”

+ Lipkjen van Egmond

Helpt bedrijven en individuen in het vinden en volgen van hun eigen koers en het zichzelf blijvend duurzaam ontwikkelen. Mijn aanpak kenmerkt zich door nieuwsgierigheid, passie voor vernieuwing en een brede blik opgedaan in zowel (technisch) management, coaching én psychologie. Ervaren mindfulness trainer. Specialist op het aspect van “Richting geven” en “De mens”. “Linken”